Premies

Premies en subsidies zijn een krachtige bevestiging dat renovatie niet alleen door wijzen wordt gewaardeerd, maar ook door de overheid als een verstandige investering wordt beschouwd. Ze bieden de broodnodige stimulans om aan de slag te gaan.

Bij Prolux staan wij garant voor een naadloze oplevering van hoogwaardige daken, die vele jaren lang een bron van tevredenheid zullen zijn. Onze toewijding aan klanttevredenheid staat centraal, en we bieden een unieke service die ook inhoudt dat wij u bijstaan bij het aanvragen van de passende premies en subsidies.

Wij begrijpen dat het verkrijgen van de juiste financiële ondersteuning een cruciaal aspect is van elke renovatie-inspanning. Daarom nemen wij deze zorg graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw vernieuwde dak.

Simuleer een lening voor jouw renovatie

We begrijpen dat het realiseren van jouw renovatiewensen soms extra financiële steun vereist. Een combinatie van een renovatielening en de juiste premies kan deze droom binnen handbereik brengen.

Onze renovatielening simulator is speciaal ontworpen om je te assisteren bij het beheren van je renovatiebudget. Hiermee kun je verschillende leenbedragen en looptijden verkennen om te bepalen welke optie het beste aansluit bij jouw renovatieplannen.

Start vandaag nog met het plannen van jouw renovatie! Gebruik onze leningsimulator om een helder beeld te krijgen van de financiële aspecten van je project. Bij Prolux streven we ernaar om het gehele renovatieproces, vanaf het prille begin tot de afronding, zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.”

Daarom kiezen onze klanten voor Isoboost

Kwaliteit

12 jaar garantie

Stiptheid

Contact binnen 24 uur

Vakmanschap

Snelle & correcte uitvoering

Communicatie

Duidelijke & gedetailleerde offerte

Advies

Begeleiding bij je premie- en bouwaanvragen

nl_NLNederlands